"U" Cluj joacă azi un nou meci de foc în Superligă

"U" Cluj joacă azi un nou meci de foc în Superligă
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" vor evolua în deplasare contra Chindiei Târgoviște, formație neînvinsă în 2023.

După remiza cu CS Mioveni de la Mediaș, Universitatea Cluj are parte de un nou meci împotriva unei formații cu care se va duela și în play-out.

Totuși, misiunea "Șepcilor roșii" ar putea fi complicată de forma Chindei Târgoviște, care a câștigat de două ori și a înregistrat alte două remize în primele meciuri din 2023.

Mai mult, în ultimele 8 partide disputate în postura de gazdă, formația pregătită de Toni Petrea a pierdut o singura dată, reușind să înregistreze trei victorii şi patru rezultate de egalitate. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

În schimb, Universitatea Cluj a întâmpinat probleme în deplasare, unde a obținut un singur succes, 1-0 contra celor de la CS Mioveni, în luna septembrie. Palmaresul e completat de trei remize şi opt partide pierdute.

Totuși, speranțele echipei clujene se pot lega de meciul tur, când au câștigat cele trei puncte, grație reușitei lui Lorand Fulop.

De asemenea, "studenții" pregătiți de Ioan Ovidiu Sabău au avantajul experienței, cu o medie de vârstă de 26 ani şi şi o lună, față de cei 24 ani şi 6 luni ai dâmbovițenilor.

Partida dintre Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște este programată astăzi, de la 17:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Chindia!

Comenteaza