"U" Cluj joacă azi cu Rapid, într-un meci cu 90 de ani de istorie. Echipa probabilă

"U" Cluj joacă azi cu Rapid, într-un meci cu 90 de ani de istorie. Echipa probabilă
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" întâlnesc formația din capitală în cea de-a doua partidă oficială din 2023.

În urmă cu aproape 90 de ani, în noiembrie 1933, Universitatea Cluj și Rapid București se întâlneau în premieră, în cel de-al doilea sezon în care campionatul s-a desfăşurat în sistem divizionar. "Studenții" câștigau atunci cu 2-1, grație reușitelor lui Grațian Sepi și Silviu Ploeșteanu.

La retur, s-a impus formația din Giulești, cu 1-0, iar la finalul stagiunii "U" Cluj încheia pe locul al treilea, iar Rapid pe poziția a patra. Per total, duelul a avut 93 de episoade pe prima scenă a fotbalului românesc. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Clujenii au câștigat de 36 de ori, bucureștenii de 42 de ori, iar 15 partide s-au încheiat la egalitate. În schimb, în meciurile disputate pe malul Someșului Mic, "Șepcile roșii" au un palmares pozitiv. Din 46 de partide, "U" a câștigat 25, Rapid s-a impus de 11 ori, iar 10 partide s-au încheiat cu remize. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În actualul sezon, cele două formații s-au întâlnit de două ori. În Superligă, Dugandzic a adus victoria giuleștenilor din penalty, în timp ce în Cupa României, jocul s-a încheiat cu o remiză albă, care a consemnat calificarea "studenților" în faza următoare.

Ambele formații au început 2023 cu câte un succes în Superligă. Universitatea Cluj a învins FC Voluntari cu 2-1 pe teren propriu, în timp ce Rapid a trecut fără emoții de Sepsi OSK, scor 3-0. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Echipa probabilă:

"U" Cluj: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Ispas - Vlădoiu, Bic, Remacle, Oancea - Chipciu, Stoica, Thiam

Partida dintre Univeristatea Cluj și Rapid București se va disputa astăzi, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Rapid!

Comenteaza