“U” Cluj, îngenuncheată la Avrig. “Studenții” au încasat patru goluri de la nou-promovata CSC Șelimbăr

“U” Cluj, îngenuncheată la Avrig. “Studenții” au încasat patru goluri de la nou-promovata CSC Șelimbăr
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar a suferit o înfrângere dureroasă, scor 2-4, împotriva formației aflate în premieră în eșalonul secund.

Partida de la Avrig a început cum nu se poate mai prost pentru “Șepcile roșii”. În minutul 7, Daniel Tătar a executat excelent o lovitură liberă din apropierea careului și l-a învins pe Gorcea. După gol, clujenii s-au instalat în jumătatea adversă, în timp ce gazdele au căutat o nouă lovitură pe contraatac.

Totuși, acțiunile Universității Cluj au părut lipsite de inspirație, “studenții” ajungând greu în apropierea careului sibian. Defensiva gazdelor s-a dovedit a fi bine organizat, iar elevii lui Erik Lincar nu au găsit soluțiile potrivite în ofensivă.

În ciuda acestui fapt, cu două minute înainte de pauză, Boiciuc s-a înălțat dintre fundașii adverși la un balon trimis în careu de Tescan și a reușit să înscrie norocos (43). Astfel, cele două formații au intrat la egalitate la cabine, scor 1-1.

“Șepcile roșii” au început actul secund cu gândul la un nou gol și au îndeplinit misiunea. La șapte minute de la reluare, Haită a înscris din penalty și și-a adus echipa în avantaj. Echipa clujeană a făcut un pas înapoi după gol, abordare care i-a costat pe “studenți”.

La puțin timp după ce prima oră de joc s-a scurs, gazdele au restabilit egalitatea, prin Biatoumoussoka, care a profitat de o greșeală de marcaj a defensivei clujene (66). Veștile proaste au continuat pentru formația lui Lincar, Gîț fiind eliminat după ce a încasat stupid două cartonașe galbene (68, 70).

Mai mult, gazdele au revenit în avantaj după ce Ciocâlteu a înscris din apropiere, la o fază asemănătoare cu cea de la al doilea gol (74). Clujenii s-au aruncat în ofensivă cu speranța că vor marca un gol care să le aducă măcar o remiză.

Cu toate acestea, tot sibienii au înscris, prin Cărăruș, care l-a învins pe Gorcea cu un șut din afara careului (82). Astfel, Universitatea Cluj a suferit prima înfrângere, scor 2-4, după o serie de cinci succese consecutive.

Comenteaza