“U” Cluj, eșec în fața unei echipe de Liga a 3-a înainte de primul meci oficial al anului

“U” Cluj, eșec în fața unei echipe de Liga a 3-a înainte de primul meci oficial al anului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa lui Costel Enache a fost învinsă de SCM Zalău, scor 2-1, în ultima partidă de pregătire înaintea duelului cu UTA din Cupa României.

“Studenții” au deschis repede scorul împotriva adversarilor din al treilea eșalon. În minutul 8, Telcean a șutat puternic, și a reușit să îl învingă pe portarul advers. Pîrvulescu a avut șansa de a înscrie și el, însă execuția sa a trecut peste poartă (15).

SCM Zalău a revenit în joc la jumătatea reprizei, când zidul a deviat în poarta lui Muțiu o lovitură liberă executată de Istrate. Până la pauză, Ribeiro (30) și Acka (31) puteau să îi readucă pe “studenți” în avantaj, însă după 45 de minute, scorul era 1-1.

La cinci minute de la reluare, Muțiu a fost susprins ieșit, iar oaspeții au preluat conducerea. În actul secund, Golan, Filip și Pop au avut șansa egalării, însă în cele din urmă, SCM Zalău s-a impus cu 2-1.

Echipa de start:

Muțiu – Telcean, Dican, Luchin – Pîrvulescu, Acka, Negrean, Taub – Ribeiro, Ogbu, Meșter

Au mai intrat: Răuță (min. 34), Golan (min. 45), Rus (min. 55), Filip (min. 62), Chacana (min. 62), Ștefănescu (min. 68), Pop (min. 68), Gorcea (min. 70), Damian (min. 79/ atacant aflat în probe).

Comenteaza