"U" Cluj, de nerecunoscut la Arad. "Studenții" au pierdut jocul cu UTA

"U" Cluj, de nerecunoscut la Arad. "Studenții" au pierdut jocul cu UTA
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a evoluat modest în cea de-a doua etapă din play-out și a fost învinsă cu 2-0.

Gazdele au pus stâpânire pe joc încă din start, în timp ce "studenții" au întâplinat probleme în fața unui pressing agresiv început în apropierea careului lui Gorcea. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău nu au mai reușit să paseze atât de eficient precum în alte întâlniri din primăvară, iar Ze Gomes a părut în multe momente izolat de restul echipei.

Universitatea Cluj a ajuns cu dificultate în apropierea porții adverse, însă nici arădenii nu au avut ocazii, în ciuda faptului că au controla partida. Totuși, la jumătatea reprizei, Chipciu a fost depășit la un duel aerian de Postolachi, iar atacantul a transformat în gol centrarea lui Roger (23).

"Studenții" au acuzat șocul golului primit, iar trei minute mai târziu, mingea a circulat pe același traseu, Roger-Postolachi, cel din urmă a reluat spre poarta, iar Milosevic a deviat în plasă pentru 2-0 (26). Vizibil afectați de scor, clujenii s-au străduit în minutele ce au urmat, dar în zadar. Singurul moment periculos a fost reluarea cu capul a lui Pițian, dar balonul a trecut alături. Așadar, scorul pauzei la Arad a fost 2-0.

Universitatea Cluj a intrat bine în teren în actul secund, iar Ze Gomes a înscris, însă reușita sa a fost anulată din cauza unui offside (48). Elevii lui Sabău au continuat, timid, să pună presiune, Remacle a surprins cu un șut de la distanță, dar Kucher a respins de sub bară (60). Imediat, Simion și-a imitat colegul, dar goalkeeper-ul ucrainean a fost din nou la post (62).

Aflați sub presiunea timpului, clujenii au intrat în criză și au rămas și nu au mai găsit soluțille potrivite în ofensivă. Nici cei intrați de pe bancă nu au reușit să impulsioneze ofensiva, iar execuția de la distanță a lui Chipciu a fost singura ocazie a oaspeților până la finalul partidei.

Astfel, Universitatea Cluj a pierdut din nou în deplasare, scor 2-0, și rămâne cu 20 de puncte în clasamentul play-out-ului Superligii.

Comenteaza