"U" Cluj bate tot în amicale

"Studenții" au învins cu 3-1 FC Zalău (liga a III-a), miercuri, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, în cel de-al patrulea amical din 2017.


">

Universitatea a deschis scorul în minutul 8, prin Brian Lemac. Atacantul de 21 ani a pătruns în careu și l-a învins fără probleme pe goalkeeperul advers. Oaspeții au egalat în repriza secundă, prin Istrate, de la punctul cu var. Cu toate astea, Lemac a realizat dubla la faza următoare. S-a terminat 3-1 pentru "Șepcile roșii", Iuliu Hațiegan înscriind cu un șut din interiorul careului.

Este a patra victorie bifată de elevii lui "Papi" în seria meciurilor de pregătire, după cele cu CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1) și Industria Galda de Jos (3-2). Următorul amical al "studenților" este programat sâmbătă, de la 12:00, cu Cetatea Deva (liga a III-a).

”Obiectivul meu e să câștig fiecare meci și apoi să analizez mijloacele. E foarte important că începem să ajungem la un nivel de pregătire fizică și tactică satisfăcătoare, pe alocuri chiar foarte bună. Deja creștem, avem trei-patru luni de muncă împreună, băieții s-au obișnuit și cu mine, eu cu ei, știu ce potențial are fiecare sau îl pretind. Sunt foarte tineri majoritatea și nu poți să pui un verdict imediat, dar după o perioadă de un an și jumătate, chiar doi, poți să ai pui perspectivă apropiată”, a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, la finalul meciului.

"U" CLUJ - FC ZALĂU 3-1 (1-0)

Au marcat: Lemac (dublă), Hațiegan/ Istrate (penalty)

"U" Cluj (4-2-3-1): Rus - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Hațiegan, Salcău - Lemac

Au mai intrat: Man, Fizeșan, Irimie, Galea, Hîmpea, Pintea, Potcoavă, Budin, Fodor

Antrenor: Marius Popescu

Locație: Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca

Comenteaza