"U" Cluj are un nou director executiv: jurnalistul Ovidiu Blag. "Dacă faci bine pentru U vei fi parte a acestei istorii"

"U" Cluj are un nou director executiv: jurnalistul Ovidiu Blag. "Dacă faci bine pentru U vei fi parte a acestei istorii"
| Foto: Facebook

Noul președinte al FC Universitatea Cluj, reprezentantul Universității Babeș-Bolyai (UBB), Constantin Răduță, l-a ofertat pe jurnalistul Ovidiu Blag pentru a prelua conducerea executivă a clubului, propunerea acestuia fiind acceptată.

“Azi, 11 aprilie, i-am propus domnului Blag să preia conducerea executivă a clubului, propunere pe care a acceptat-o. Împreună vom forma o echipă, urmând a ni se alătura și alți membri într-o construcție pe care ne-o dorim foarte solidă”, a anunţat clubul Universitatea Cluj, pe pagina sa de Facebook. Constantin Răduță, a fost numit, vineri, în funcţia de preşedinte al FC Universitatea Cluj.

"Nu trebuie să dezbini ca să conduci. Cred însă în lucrurile care ne unesc. Iar suporterii lui "U" știu asta cel mai bine. Pentru că pe ei îi unește spiritul lui U. Suporterul lui "U" nu a fost niciodată singur. Pentru că pe el îl veghează din Ceruri altul ce-a ținut cu "U",iar din spatele său vin mereu copiii care vor ține cu "U".

Conducătorii lui "U "vin și pleacă, suporterii, niciodată. Dacă faci bine pentru "U", vei fi parte a acestei istorii. Și asta te poate face să treci peste necazuri. "U"-iștii trebuie să se caute între ei, să se prețuiască, să aibă încredere unii în alții. Cu aceste gînduri pornim la acest drum. Nu cu o parte romanțată, nu fără un plan, dar de aici plecăm, de la responsabilitate.

Dacă ne vom comporta cu toții așa, atunci sunt sigur că vom primi încredere în continuare de la cei care sprijină acum financiar clubul (și nu sunt bani puțini), așa cum sunt sigur că lor li se vor alătura și alții. O construcție transparentă, solidă, onestă va atrage nu doar simpatia, ci și sprijinul financiar. Iar drumul trebuie să ajungă în prima ligă, nu să ocolească acest obiectiv", a scris Ovidiu Blag, pe blogul său.

Comenteaza