"U" Cluj a uitat să joace fotbal contra Rapidului. "Studenții", învinși la scor de neprezentare

"U" Cluj a uitat să joace fotbal contra Rapidului. "Studenții", învinși la scor de neprezentare
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Toni Petrea a pierdut jocul din runda secundă a sezonului regulat al Superligii. 

Duelul a început mai întâi în tribune, ambele formații având parte o susținere puternică din partea celor două galerii. "Exilați" din nou la Mediaș, clujenii au părut ca nu își găsesc ritmul, chiar dacă Alex Chipciu a semnat prima ocazie, când nu a trimis pe cadrul porții în urma unui corner (9).

Elevii lui Toni Petrea s-au găsit cu greu pe teren și nu au părut să aibă parte de inspirație în ofensivă. Fundașii laterali au avansat rar și nu au reușit să creeze superioritate, în timp ce oamenii din atac au fost de cele mai multe ori izolați.

Treptat, Rapid a mărit ritmul, iar ocaziile lui Papeau și Funsho, care au trimis alături, anunțau ceea ce avea să urmeze. Oaspeții au forțat deschiderea de scor, iar în prelungirile reprizei, Dugandzic a marcat din marginea careului, ajutat și de o deviere. Așadar, Universitatea Cluj era condusă la pauză, scor 0-1.

"Studenții" au avut o răbufnire de orgoliu în primele minute ale actului secund și au avansat în jumătatea adversă, însă forcing-ul nu a ținut prea mult. La scurt timp, situația a revenit la cea din finalul primei părți, cu oaspeții în ofensivă.

Astfel, după ce puțin peste o oră din joc s-a scurs, o serie de greșeli în defensivă a dus la autogolul lui Vătăjelu (62). Apărarea clujeană a arătat din nou slăbiciuni 10 minute mai târziu, iar Papeau a majorat diferența cu un șut din apropiere (72).

Până la final, Universitatea Cluj a continuat aceeași evoluție ștearsă și neinspirată, nu a pus nicio problemă, iar scorul final la Mediaș a fost 0-3. 

Comenteaza