"U" Cluj a plecat în cantonamentul din Italia fără unul dintre jucătorii experimentaţi din lot

"U" Cluj a plecat în cantonamentul din Italia fără unul dintre jucătorii experimentaţi din lot

Sabău: "Nu a fost mulţumit de propunerea noastră".

Universitatea Cluj a plecat astăzi, la mijlocul zilei, în cantonamentul din Italia, la Forlì, acolo unde se va pregăti pentru sezonul de Liga 2 până pe 23 iulie. Din lotul pe care antrenorul Adrian Falub îl are la dispoziţie fac parte cele nouă noutăţi, însă nu şi Mihai Onicaş, experimentatul jucător care a contribuit la promovare neînţelegându-se cu managerul Sabău pentru prelungirea contractului. În plus, în stafful tehnic a apărut şi un nou preparator fizic.

După două săptămâni de pregătire la Cluj-Napoca, Universitatea începe din această seară cantonamentul de 12 zile din "Cizmă", acolo unde elevii lui Falub vor susţine şi cinci meciuri amicale împotriva unor adversari din Serie B şi C, doi dintre adversari urmând a fi Perugia şi Rimini.

Înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Italia, antrenorul Adrian Falub a declarat că şi-ar mai dori în lot încă un fundaş central, dar şi ca în noul sezon al Ligii 2 să promovare patru echipe, pentru a avea o misiune mai facilă către Liga 1.

Onicaş n-a acceptat noul contract

Din lotul deplasat în Italia fac parte şi noile achiziţii, Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpuşă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman, Florin Burghele şi Cristian Gavra, însă nu şi fundaşul Mihai Onicaş.

Fostul stelist este al doilea jucător experimentat, după Valentin Lemnaru, care nu continuă în Liga 2 după ce s-a reuşit promovarea. Lui Onicaş nu i-a convenit contractul propus de conducători, astfel că a rămas acasă.

"Nu a fost mulţumit. I s-a propus un nou contract în condiţiile noastre, peste ce a avut anul trecut, dar nu a acceptat. Acum fiecare îşi negociază cum doreşte, dar el nu a fost mulţumit de propunerea noastră", a explicat Sabău, pentru cjsport.ro, confirmând despărţirea de jucătorul care a revenit la Cluj în vara anului trecut.

"Eu am fost bolnav o perioadă şi de-asta nu am plecat în cantonament", a fost reacţia lui Onicaş.

Citeşte AICI interviul realizat de Ziua de Cluj în urma cu 6 luni. 

Dorin Goga, Gabriel Giurgiu, Călin Albuţ, Octavian Abrudan şi Andrei Cordoş continuă la "U". Interesant este şi faptul că George Florescu a lipsit la poza de grup înainte de plecarea în cantonament, semn că şi acesta ar putea părăsi echipa.

sursa: liga2.prosport.ro

Comenteaza