”U” Cluj a obținut cel mai clar succes din amicale

”U” Cluj a obținut cel mai clar succes din amicale
”Șepcile roșii” s-au impus cu 5-1 în fața Cetății Deva (liga a III-a), sâmbătă, în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, în cel de-al cincilea amical din 2017.

Universitatea Cluj a deschis scorul prin Brian Lemac (7), care a introdus balonul în poartă după ce Salcău șutase în bară. Echipa lui ”Papi” avea să intre la cabine cu 2-0, după un penalty obținut de Rogozan și transformat de Lemac (13). Lemac nu s-a oprit aici, iar în repriza a doua a realizat hatt-trick-ul (52). Cetatea Deva a redus din handicap în minutul 60, după un lob al lui Tecși peste Rus. Cu toate astea, ”studenții” au mai punctat de două ori prin Hațiegan, rezultatul final fiind de 5-1 pentru ”U” Cluj. 

Este cea mai clară victorie înregistrată de ”alb-negri” din seria meciurilor de pregătire. În celelalte amicale, ”Șepcile roșii” au trecut de CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1), Industria Galda de Jos (3-2) și FC Zalău (3-1). Următorul meci de verificare este programat miercuri, de la ora 12:00, în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, cu CS Ocna Mureș.

”U” CLUJ - CETATEA DEVA 5-1 (2-0)

Au marcat: Lemac (hatt-trick), Hațiegan (dublă)/ Tecși

"U" Cluj (4-2-3-1): Man - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Hațiegan, Salcău - Lemac

Au mai intrat: Rus, Potcoavă, Irimie, Fizeșan, Hîmpea, Galea, Budin, Fodor

Locație: Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Comenteaza