"U" Cluj a făcut spectacol în primul amical al verii

"U" Cluj a făcut spectacol în primul amical al verii
| Foto: ZIUA de Cluj

"Studenții" au arătat o dispoziție bună de joc la primul meci de pregătire și au înscris de 9 ori în poarta Sănătății Cluj.

Partida a început surprinzător cu un gol înscris de "Virușii verzi" încă din minutul 3. Tabela s-a schimbat însă în minutul 10, când Matei Moraru a restabilit egalitatea. După jumătatea reprizei, căpitanul Romario Pires și-a adus echipa în avantaj (25), însă scorul pauzei a fost 2-2, grație unei execuții superbe a lui Paul Denis de la Sănătatea Cluj.

În actul secund, "studenții" au turat motoarele și nu au mai dat nicio șansă adversarului. În minutul 57, Hofman a marcat cu un șut la vinclu, iar 3 minute mai târziu a pasat decisiv pentru Bălan (60).

Golurile au continuat să curgă în poarta Sănătății Cluj, Bălan (64), Ely Fernandes (65) și Hofman (67) au punctat la foc automat. Tânărul jucător a reușit tripla cu un sfert de oră înainte de final (75), iar Haită a înschis tabela la 9-2.

Echipa de start: Gorcea - Romeo, Pițian, Ispas, Briceag - Romario, Bic - Tescan, Haită, M. Moraru - Bălan.

Echipa din repriza secundă: Păun - Baravykas, Ilie, Neacșu, Pîrvulescu - Filip, Remacle - Hofman, Meșter, Ely Fernandes - Bălan

*Remacle a ieșit accidentat în minutul 50 și a fost înlocuit de Haită

Comenteaza