U-BT vrea victoria în meciul trei al finalei Ligii Naționale: “Vrem să corectăm din greșeli și suntem motivați să învingem”

U-BT vrea victoria în meciul trei al finalei Ligii Naționale: “Vrem să corectăm din greșeli și suntem motivați să învingem”
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Seria finală a campionatului se mută la Voluntari, iar “studenții” își doresc să preia din nou conducerea la general.

După ce U-BT Cluj și CSO Voluntari și-au împărțit victoriile în primele două meciuri, finala Ligii Naționale se mută pe terenul ilofvenilor pentru meciurilor 3 și 4. “Studenții” își doresc să lase în urma eșecul de pe teren propriu și să preia din nou conducerea seriei.

“Evident că nu suntem mulțumiți după ultimul joc cu ei. Am evoluat prost din punct de vedere ofensiv în primul rând. Vrem să corectăm din greșeli și suntem motivați să învingem. Trebuie să executăm mai bine din punct de vedere ofensiv și să ne dăm șansa de a marca mai multe puncte.

În apărare urmărim să avem un joc constant, agresiv, care să ne aducă puncte ușoare pe tranziție. Cu siguranță va fi un meci disputat, se întâlnesc două echipe bune și ne dorim să ieșim învingători”, a declarat Mihai Silvășan.

Meciul 3 al finalei Ligii Naționale, dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari este programat în această seară, de la 20:00.  

Comenteaza