U-BT vrea să încheie sezonul regulat cu o nouă victorie. "Studenții" primesc vizita lui Dinamo

U-BT vrea să încheie sezonul regulat cu o nouă victorie.
U-BT Cluj întâlnește Dinamo, sâmbătă, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale.

Formația lui Silvășan a câștigat Cupa României vinerea trecută, după o finală cu BC Mureș, încheiată la scorul de 79-78.

"Cupa României a fost unul dintre obiectivele noastre, însă acea competiție s-a încheiat, acum ne concentrăm pe campionat, care este principalul nostru obiectiv. Trebuie să fim pregătiți acum pentru meciul cu Dinamo de sâmbătă. Întâlnim o echipă imprevizibilă, care în ultimele meciuri a reușit să câștige cu Oradea și cu Steaua, ceea ce nu e puțin lucru. Trebuie să fim foarte atenți, să îi tratăm cu respect și să ne facem treaba de sportivi și antrenori profesioniști. Toată lumea este aptă de joc, sper să nu apară probleme până la ora partidei și toată lumea să fie concentrată sută la sută pentru a câștiga", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

"Alb-negrii" ocupă primul loc cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, având 36 puncte, din care 17 victorii și doar 2 înfrângeri. Dinamo este pe 9, cu doar 25 puncte, cu un record de 6 succese și 13 eșecuri.

U-BT Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Prețul unui bilet va fi de 10 lei, iar elevii și studenții vor beneficia de o reducere de 50%. În tur, Universitatea s-a impus cu 84-65 în fața echipei din capitală.

 

Comenteaza