U-BT vrea să bată din nou Steaua înainte de play-off

U-BT vrea să bată din nou Steaua înainte de play-off
U-BT Cluj primește vizita Stelei, miercuri, de la ora 19:45, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în ultima etapă din TOP 6.

"Studenții" sunt lideri în Grupa 1-6, cu 50 puncte, neavând cum să mai piardă acest loc înainte de începerea play-off-ului. Steaua este pe 2, cu 6 puncte mai puțin.

În ultima rundă, "alb-negrii" au pierdut pe terenul lui CSU Sibiu, scor 67-75, Steaua a reușit în schimb să se impună cu 84-80 în deplasarea cu BC Timișoara.

U-BT are un bilanț pozitiv în fața Stelei în acest sezon, obținând trei victorii cu "roș-albaștrii" în campionat și încă una în Cupa României.

"Urmează din nou un meci cu o contracandidată la câștigarea campionatului. Este ultimul meci înainte de play-off, ne dorim cu siguranță foarte mult să câștigăm și să nu mai repetăm evoluția de la Sibiu, acolo unde atitudinea și dorința de victorie au fost deficitare, la aceste capitole am suferit la Sibiu. Ne dorim un joc bun, care să ne aducă o victorie în ultimul meci înainte de play-off", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

U-BT Cluj - Steaua CSM EximBank se joacă miercuri, de la ora 19:45, la Sala Sporturilor "Horia Demian". Partida va fi transmisă în direct pe Digisport.

Biletele se vor pune în vânzare la casa de bilete a sălii, în ziua meciului, între orele 16.00 - 20.45. Tichetele vor putea fi achiziționate și de pe site-ul biletmaster.ro.

Preț bilet: 20 de lei
Reducere: 10 lei (pentru elevi și studenți pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass, doar la casa de bilete, nu și online). Numărul de bilete cu reducere este limitat.

Comenteaza