U-BT, victorii pe linie în cantonamentul din Serbia

U-BT, victorii pe linie în cantonamentul din Serbia
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii au reușit trei victorii, în tot atâtea meciuri, ultima chiar în fața celor de la Partizan Belgrad. “Studenții” mai au de așteptat o lună până la debutul noului sezon.

Echipa lui Mihai Silvășan începe cu ambiții mari noul sezon, după ce în stagiunea precedentă au câștigat un singur trofeu, Cupa României. “Studenții” au efectuat un stagiu de pregătire în Serbia, în cadrul căruia au jucat trei partide amicale. Echipa clujeană a impresionat prin rezultate, iar tehnicianul a avut șansa să îi vadă la lucru pe noii jucători ai formației.

Dintre transferuri s-a remarcat pivotul Washburn, care a avut o medie de 14,3 puncte pe meci, cea mai mare dintre jucătorii folosiți de Silvășan. Kyndall Dykes a fost următorul pe listă, cu 13,6 puncte pe meci. În ultimul meci, cel împotriva lui Partizan Belgrad, americanul a înscris nu mai puțin de 25 de puncte, completate de două recuperări și trei assist-uri. Conducătorul de joc bulgar Stanimir Marinov nu a impresionat prin punctele marcate, cât prin pasele decisive și jocul defensiv foarte bun.

Rezultatele obținute de U-BT în Serbia:

U-BT – Novi Pazar 86-61

U-BT – KK Konstantin Niș 85-56

U-BT – Partizan Belgrad 75-68

“Studenții” vor relua pregătirea pe plan local în 4 septembrie. Clujenii vor debuta în noul sezon la Ligii Naționale la începutul lunii octombrie. Prima partida va fi pe teren propriu, împotriva FC Argeș Pitești.

Comenteaza