U-BT termină anul cu o victorie clară, dar și cu două plecări din echipă

U-BT termină anul cu o victorie clară, dar și cu două plecări din echipă
U-BT Cluj a trecut cu 97-80 de BC Timba Timișoara, sâmbătă, la Sala Polivalentă, în etapa 13-a din Liga Națională. Ultimul meci oficial al anului a adus și două plecări din echipa lui Mihai Silvășan.

Nandor Kuti a fost principalul marcator al ardelenilor, cu 15 puncte. Din lotul campioanei s-au mai evidențiat Adomas Drungilas (14 puncte), Giordan Watson și Zeljko Sakic (ambii cu câte 13 puncte). A fost a zecea victorie a "studenților" din acest campionat, rezultat care le consolidează poziția de lider în clasament.

Partida de sâmbătă a fost ultima pentru Justin Gray și Vaidas Kariniauskas în maieul campioanei României.

"Era evidentă diferența de valoare, însă întotdeauna e dificil să joci asemenea meciuri. Mă bucur că am reușit să le dau mai multe minute jucătorilor tineri. Suntem la finalul turului, acesta a fost primul meci din retur, suntem în obiectiv, respectiv pe primul loc în campionat, așteptăm Final Eight-ul Cupei României și ne dorim să ne calificăm mai departe în FIBA Europe Cup.

Vreau să fac două anunțuri. Lui Justin Gray i s-a terminat contractul, el avea până în 3 decembrie, îi mulțumim din suflet că a fost alături de noi, este un băiat extraordinar, un caracter foarte bun și un jucător care înțelege baschetul. Ne-a ajutat în felul lui, chiar dacă din punct de vedere statistic nu s-a văzut foarte mult.

În cel mai scurt timp ne vom despărți și de Vaidas Kariniauskas. Pe el îl vom înlocui. Nu e plăcut să facem asta, însă trebuie să luăm deciziile pe care credem că trebuie să le luăm pentru viitorul echipei. Îi mulțumesc și lui pentru efortul depus la această echipă, el a făcut parte din echipa campioană și ne-a ajutat să ne îndeplinim obiectivele anul trecut. O să avem două zile libere, în 2 ianuarie avem două antrenamente și în 3 ianuarie plecăm la Pitești", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Comenteaza