U-BT se pregătește de debutul în Liga Națională. “Studenții” vor evolua împotriva lui Dinamo

U-BT se pregătește de debutul în Liga Națională. “Studenții” vor evolua împotriva lui Dinamo
| Foto: u-bt.ro

După două succese categorice în FIBA Europe Cup, clujenii sunt gata pentru primul meci al sezonului în Grupa A din campionat.

Deși în ultimele două stagiuni “studenții” au încheiat de fiecare data pe ultima treaptă a podiumului Ligii Naționale, echipa pregătită de Dusko Vujosevic începe cu ambiții mari noul sezon. U-BT va face parte din Grupa A a campionatului, alături de campioana CSM Oradea, vicecampioana CSU Sibiu, dar și formații precum BCMU Argeș Pitești, SCM Craiova, Steaua București, SCM Timișoara și Dinamo București, formație împotriva cărei vor debuta clujenii.

Trupa preăgtită de selecționerul Tudor Costescu a reușit un transfer important în vară, aducerea lui Mladen Jeremic, baschetbalistul sârb ce a mai evoluat atât la Pitești, cât și la Timișoara. În plus, formația din capitală se bazează pe un nucleu tânăr, format din Andrei Calenic, Anton Diaconescu sau Daniel Ioniță.

Totuși, Dusko Vujosevic e convins că elevii săi au prima șansă la victorie. “Eu sunt convins că abordăm total pregătiți începutul de campionat. Bineînțeles, nu ne-am atins forma maximă. Nu am planificat acest lucru, deoarece forma maximă trebuie atinsă în momentele cheie. Sunt sigur că băieții vor fi pregătiți. Echipa noastră va arăta cât de pregătită este în majoritatea meciurilor”, a declarat antrenorul.

Partida dintre U-BT Cluj și Dinamo București se va disputa azi, de la ora 17:30 și va fi transmisă de Digisport 3 și Look Sport.

Comenteaza