U-BT se bate cu Dinamo Tbilisi în Europe Cup. ”Doar cu o victorie ne păstrăm șansele la locul 1”

U-BT se bate cu Dinamo Tbilisi în Europe Cup. ”Doar cu o victorie ne păstrăm șansele la locul 1”
Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj, primește vizita lui Dinamo Tbilisi. Partida este programată miercuri, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj, în etapa a cincea din grupele Fiba Europe Cup.

Ardelenii ocupă locul 1 în Grupa E, cu 7 puncte, dar sunt obligați să câștige următorul joc pentru a nu pierde calificarea de pe prima poziție. Etapa trecută, echipa lui Mihai Silvășan a pierdut cu 82-92 pe terenul lui Istanbul BBSK.

Dinamo Tbilisi se află pe ultimul loc din grupă, cu 4 puncte. În ultimul meci, campioana Georgiei a fost învinsă cu 63-72 de Lukoil Akademic (campioana Bulgariei). Tbilisi nu mai are nicio șansă de calificare în faza următoare. 

"E ultimul meci înainte de pauza competițională. După cum se știe, urmează acțiunea lotului național. Pentru noi este foarte important meciul cu Dinamo Tbilisi. Ne dorim foarte mult victoria, pentru a ne păstra șansele la locul I în grupă, și vom juca doar cu gândul la asta", a declarat antrenorul campioanei României, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

U-BT Cluj - Dinamo Tbilisi se joacă miercuri, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida va fi transmisă în direct pe Digisport și YouTube.

Preț bilet: 20 lei.
Bilet cu reducere: 10 lei (doar la casa de bilete pe baza carnetului de elev, respectiv al cardului Omnipass)
Copiii până în 6 ani au acces gratuit, însă nu au asigurat locul pe scaune.
Biletele online pentru meciul U-Banca Transilvania - Dinamo Tbilisi sunt disponibile acum pe platforma bilete.ro.

Rezultatele înregistrate de U-BT Cluj în Europe Cup:

U-BT Cluj - Istanbul BBSK 90-69
Dinamo Tbilisi - U-BT Cluj 73-87
Lukoil Academic - U-BT Cluj 73-88
Istanbul BBSK - U-BT Cluj 92-82

Comenteaza