U-BT încheie triumfător prima fază a grupelor Europe Cup. A câștigat disputa cu Lukoil Academic

U-BT încheie triumfător prima fază a grupelor Europe Cup. A câștigat disputa cu Lukoil Academic
Seară perfectă pentru campioana României la baschet masculin. U-BT Cluj a învins-o cu 83-70 pe Lukoil Academic, miercuri, la Sala Polivalentă, în ultimul joc din prima fază a grupelor Fiba Europe Cup.

După victoria cu deținătoarea titlului din Bulgaria, echipa lui Mihai Silvășan acumulează 11 puncte și termină prima în Grupa E.

Zeljko Sakic (13 puncte), Giordan Watson (12 puncte), Lasannah Kromah (12 puncte), Rolland Torok (11 puncte) și Vaidas Kariniauskas (10 puncte) au fost principalii marcatori ai formației ardelene.

"Mă bucur că am reușit să terminăm cu o victorie și că am reușit să ne calificăm de pe primul loc. Pentru noi e important că jocul nostru a mers bine în această seară, că nu avem niciun accidentat și că băieții își doresc foarte mult să fie învingători.

Vom vedea ce ne așteaptă în cealaltă grupă, ne dorim să câștigăm fiecare meci pe care îl jucăm și, de ce nu, să ajungem cât mai sus în competiție", a spus antrenorul campioanei României, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Comenteaza