Video U-BT impresionează în EuroCup, dar Silvășan rămâne cu picioarele pe pământ: "Mai este mult până departe"

U-BT impresionează în EuroCup, dar Silvășan rămâne cu picioarele pe pământ: "Mai este mult până departe"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României a reușit 3 victorii în primele 4 partide ale noului sezon european și ocupă locul al doilea în Grupa B.

U-BT Cluj-Napoca a revenit pe teren propriu, iar întoarcerea acasă a adus și un succes pentru "studenți". Elevii lui Mihai Silvășan au trecut de Buducnost Podgorica, scor 89-74 și ocupă unul dintre locurile fruntașe în grupă.

Chiar dacă echipa sa impresionează și obține rezultate importante, antrenorul campioanei României nu se entuziasmează și știe că parcursul european e abia la început.

"Cred că dăruirea noastră și ambiția cu care am jucat în apărare au făcut diferența. Știam că sunt extrem de buni individual, au mulți jucători care pot să facă diferența. Doar unul a ieșit la rampă, fundașul Wright. Mă bucur că pe ceilalți i-am oprit, având totuși două absențe.

Apărarea noastră a fost la înălțime, dar a contat și faptul că am avut 27 de pase decisive. Asta spune multe despre jocul nostru ofensiv și despre cum am înțeles să jucăm, ca o adevărată echipă. Fanii ne-au susținut, este ușor să te motivezi când joci în fața a peste 7.000 de oameni. Împreună cu ei putem face o figură frumoasă în EuroCup.

Nu a fost neapărat meciul lui Andrija Stipanović sau Patrick Richard. Da, ei au jucat foarte bine, dar nu mă uit neapărat la punctele înscrise. Oricine poate marca. Aș vrea să îl evidențiez pe Adam Mokoka, pe care îl văd drept MVP al partidei.

Per total, evoluția echipei contează cel mai mult. Dacă echipa merge bine, fiecare se va remarca în atac. Dacă echipa nu merge bine, atunci ne va fi mult mai greu. Scopul nostru este să câștigăm și toată lumea trebuie să contribuie. Nu am realizat nimic, mai avem încă 14 meciuri. Mai este mult până departe!", a declarat antrenorul.

Cele mai bune momente ale partidei pot fi urmărite aici:

Comenteaza