U-BT face o nouă victimă în Europe Cup: Lukoil Akademic

U-BT face o nouă victimă în Europe Cup: Lukoil Akademic
U-BT Cluj își continuă marșul triumfal din Fiba Europe Cup. Campioana României a trecut de Lukoil Akademic, miercuri, la Sofia, în etapa a treia din faza grupelor.

S-a terminat 88-73 și echipa lui Mihai Silvășan înregistrează a treia victorie din Grupa E. Ardelenii sunt lideri, cu 6 puncte, și fac un pas mare spre faza următoare a competiției.

Lasan Kromah a fost principalul marcator al "studenților" pe terenul campioanei Bulgariei, cu 18 puncte. Din tabăra clujenilor s-au mai evidențiat Zeljko Sakic (16 puncte), Vaidas Kariniauskas (14 puncte), Giordan Watson (12 puncte) și Ousmane Barro (10 puncte).

"Am făcut un meci cu adevărat bun. Băieții au arătat caracter, personalitate și am controlat jocul, astfel că nimeni nu poate contesta victoria noastră", a spus antrenorul campioanei României, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Următorul meci al jucătorilor de la U-BT Cluj este programat sâmbătă, de la ora 19:45, la Sala Sporturilor Horia Demian, împotriva lui BC Mureș. Partida contează pentru etapa a cincea din Liga Națională.

Comenteaza