U-BT evoluează azi pe teren propriu în EuroCup: "Suntem motivați să obținem o nouă victorie"

U-BT evoluează azi pe teren propriu în EuroCup: "Suntem motivați să obținem o nouă victorie"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României va întâlni Buducnost Podgorica, cel mai titrat club din istoria Muntenegrului.

Precum "studenții", trupa muntenegreană sosește în BT Arena cu un record de două victorii și un eșec în EuroCup. Buducnost a trecut de Lietkabelis și Slask Wroclaw și a cedat în fața celor de la Turk Telekom Ankara.

Mihai Silvășan se așteaptă la un meci complicat pentru elevii săi, însă se bazează pe avantajul terenului propriu și pe susținerea venită din tribune pentru a obține un nou rezultat pozitiv.

"Jucăm un meci cu o echipă talentată. Au mulți jucători care pot face diferența, sunt o echipă completă, cu o rotație lungă. Jucăm acasă și evident că victoria este lucrul la care ne gândim. Sper să fie prezenți cât mai mulți suporteri, să ne ajute și să ne bucurăm împreună la finalul meciului.

Vom vedea în următoarele ore cum va fi Jarell Eddie. El e singurul jucător cu anumite probleme medicale, nu s-a antrenat nici luni, dar noi sperăm să ne putem baza pe el la meci", a declarat antrenorul.

"Vom încerca să ne respectăm planul, să jucăm colectiv și să fim agresivi. Suntem motivați să obținem o nouă victorie în EuroCup, în special că jucăm acasă, în fața fanilor. Le transmitem că avem nevoie de sprijnul lor, ca de fiecare dată.

Le promitem că ne vom lupta pentru fiecare minge și vom da totul să obținem o victorie. Buducnost are jucători de calitate, care pot înscrie multe puncte, dar cred că avem atuurile noastre", a spus și Karel Guzman.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Buducnost Podgorica se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza