U-BT Cluj, victorie dramatică în cel de-al doilea meci din grupele Basketball Champions League

U-BT Cluj, victorie dramatică în cel de-al doilea meci din grupele Basketball Champions League
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană a reușit al doilea succes în Grupa G a competiției continentale, scor 76-71, pe terenul celor de la Happy Casa Brindisi.

Partida din Italia a început echilibrat și a continuat în același ritm. Ajutați de un Stipanovic în mare formă, clujenii conduceau după primele 10 minute, scor 18-15.

În sfertul secund, jocul s-a desfășurat după același sceanriu. Ambele formații au întâmpinat probleme în ofensivă și au jucat minute bune fără să reușească să înscrie. Astfel, la pauză, tabela indica 30-29, în favoarea “studenților”.

Elevii lui Mihai Silvășan au ieșit concentrați de la cabine și au reușit un parțial de 8-0 în primele secvențe ale sfertului trei. Formația clujeană a păstrat ritmul bun de joc, iar cu 10 minute înainte de final conducea 47-41.

Startul ultimului sfert le-a aparținut gazdelor, care au reușit să întoarcă rezultatul în favoarea lor, grație aruncărilor de la mare distanță, dar și al lipsei de concentrare a “studenților”. Cu toate acestea, după un final de meci îndelung disputat, U-BT a reușit să se impună cu 76-71.

Cel mai bun marcator al formației clujene a fost Patrick Richard (24 puncte, 5 recuperări), urmat de Andrija Stipanovic (22 puncte, 6 recuperări) și Stefan Bircevic (9 puncte, 4 recuperări).

loading...
Comenteaza