U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi în EuroCup cu Dolomiti Energia Trento

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi în EuroCup cu Dolomiti Energia Trento
| Foto: u-bt.basketball

Capioana României va evolua în Italia, în cea de-a 7-a etapă a grupelor competiției continentale.

U-BT este în căutarea unui nou succes în EuroCup, iar adversara "studenților" va fi Dolomiti Energia Trento, echipă cu nu record de 3-3. Italienii au înregistrat 3 eșecuri consecutive în startul sezonului, cu ratiopharm Ulm, JL Bourg și Gran Canaria, însă și-au revenit și au învins Lietkabelis, Turk Telekom Ankara și Slask Wroclaw.

Principala armă a celor de la Dolomiti Energia Trento e Kamar Baldwin, cu medii de 14.8 și 3.8 pase decisive pe meci, în timp ce Andrejs Grazulis (12.5 puncte, 5.5 recuperări) și Quinn Ellis (11.3 puncte, 3.8 pase decisive) contribuie și ei în plan ofensiv.

"Ne dorim să continuăm parcursul bun de până acum. Jucăm cu o echipă care nu a pierdut de trei meciuri în EuroCup. Sunt într-o formă destul de bună, având un lot atletic. Joacă mult pe tranziție ofensivă și aruncă de trei puncte.

Practic, toți oamenii lor mici pot înscrie cu lejeritate de trei puncte. Trebuie să facem un meci bun pentru a câștiga, evident că ne dorim victoria. Toată echipa este aptă și pregătită de meci!", a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

"Ne așteaptă un nou meci mare și este un alt pas pe care trebuie să îl facem în acest sezon. Obiectivul nostru este să luăm fiecare partidă pe rând. Evident, am început sezonul cu dreptul, dar știm că ne așteaptă o deplasare de foc.

Vom merge acolo pregătiți să respectăm planul nostru. Vrem să devenim tot mai buni și ne concentrăm la evoluția noastră. Aș vrea să evidențiez faptul că apreciem sprijinul necondiționat al fanilor. Alături de ei pot spune că cerul este limita!", a spus și căpitanul echipei clujene, Patrick Richard.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Dolomiti Energia Trento se va disput astăzi, de la 21:00.

Comenteaza