U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi al treilea meci din grupele EuroCup

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi al treilea meci din grupele EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României va evolua pe terenul unde a început aventura europeană în stagiunea precedentă.

În urmă cu mai bine de un an, U-BT juca în deplasare cu JL Bourg, în meciul care consemna debutul echipei clujene în EuroCup. Francezii câștigau atunci la limită, scor 88-85, reușind ulterior să se impună și la Cluj, scor 88-79.

Situația s-a schimbat de atunci, iar duelul pare a fi unul mai echilibrat. Alături de câștigătoarea trofeului din sezonul trecut, Gran Canaria, U-BT și JL Bourg sunt singurele echipe neînvinse din Grupa B după două etape.

"Studenții" au învins Turk Telekom Ankara și Slask Wroclaw, în timp ce francezii au trecut și ei de echipa din Polonia, dar și de Dolomiti Energia Trento. Din lotul francezilor a impresionat Hugo Benitez, care are medii de 14.5 puncte, 7.0 pase decisive și 2.0 recuperări.

"Nu are o importanță foarte mare faptul că ei au jucat duminică seara, cu Monaco. Sezonul este abia la început și nu se resimte încă oboseala atât de puternic. JL Bourg este o echipă valoroasă, însă principalul nostru obiectiv este să câștigăm fiecare meci", a declarat Mihai Silvășan înaintea partidei.

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și JL Bourg se va disputa astăzi, de la 20:30.

Comenteaza