U-BT Cluj-Napoca întâlnește astăzi deținătoarea trofeului EuroCup

U-BT Cluj-Napoca întâlnește astăzi deținătoarea trofeului EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Gran Canaria este, de asemenea, singura echipă neînvinsă în primele 7 etape ale Grupei B.

BT Arena va fi gaza unui duel pentru supremație în Grupa B din EuroCup, între campioana României și deținătoarea trofeului. Spaniolii au victorii pe linie în actualul sezon european, însă "studenții" le suflă în ceafă, cu un record de 6-1.

La fel ca echipa clujeană, care a învins la Brașov la finalul săptămânii, Gran Canaria vine cu un moral bun, după succesul reușit în Liga ACB, contra celor de la Zaragoza. Chiar dacă în întrecerea internă au suferit 4 eșecuri în actuala stagiune, elevii lui Jaka Lakovic nu au mai cunoscut gustul înfrângerii de o lună.

Deținătorii trofeului EuroCup au un parcurs perfect în competiția continentală, Aris Salonic, ratiopharm Ulm, Dolomiti Energia Trento, JL Bourg, Lietkabelis, Turk Telekom Ankara și Slask Wroclaw fiind pe rând victimele celor de la Gran Canaria.

În ceea ce privește realizările individuale, Nicolas Brussino, cel care va absenta de la Cluj, e principalul marcator al spaniolilor, cu medii de 11.1 puncte și 3.3 pase decisive pe meci, fiind urmat de Miquel Salvo cu 10.0 puncte și 4.1 recuperări pe întâlnire.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Gran Canaria se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza