U-BT Cluj-Napoca a încheiat cu o victorie cantonamentul din Grecia: "Jucătorii au arătat o mare dăruire"

U-BT Cluj-Napoca a încheiat cu o victorie cantonamentul din Grecia: "Jucătorii au arătat o mare dăruire"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României a revenit de la -17 și a învins Lavrio Megabolt, scor 84-80.

Ultimul meci de pregătire al "studenților" în Grecia s-a încheiat cu un succes. U-BT a reușit o revenire de senzație în partea a doua a jocului cu Lavrio Megabolt și s-a impus cu 84-80. Atenția clujenilor se îndreaptă acum spre SuperCupa României, primul obiectiv al sezonului.

"A fost ultimul meci de pregătire, foarte intens, întâlnind o echipă bună și tânără din campionatul Greciei. Au mulți jucători americani cu potențial. Am început prost prima jumătate, am lăsat numeroase aruncări deschise și ei au marcat foarte bine de trei puncte.

În partea a doua ne-am apărat mai agresiv și am arătat ce poate să facă această echipă. Am revenit în meci, am controlat situația pe final. Jucătorii au arătat o mare dăruire, ceea ce mă bucură.

Până la urmă, am avut multe de învățat și de câștigat de pe urma turneului din Grecia. Nu vom mai avea meciuri amicale, ne așteaptă duelul din SuperCupa României. Sper să fim pregătiți și să punem mâna pe trofeu. Ne dorim să ne impunem în fiecare partidă", a declarat Mihai Silvășan.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Stipanovic (24 de puncte, 4 recuperări), urmat de Richard (16 puncte, 5 pase decisive) și Taylor (14 puncte, 5 pase decisive).

Campionii României vor reveni la Cluj-Napoca și se vor pregăti pentru SuperCupa României, programată săptămâna viitoare, la Ploiești.

Comenteaza