U-BT Cluj are parte astăzi de un nou meci complicat în EuroCup

U-BT Cluj are parte astăzi de un nou meci complicat în EuroCup
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României va evolua pe terenul celor de la ratiopharm Ulm, în etapa a 15-a din faza grupelor competiției continentale.

Aflați în lupta pentru o clasare cât mai bună înaintea play-off-ului, elevii lui Mihai Silvășan întâlnesc un adversar pe care îl cunosc foarte bine și pe care l-au învins în partida tur, scor 86-75.

Înaintea meciului, U-BT Cluj-Napoca are un bilanț de 10 victorii și 4 înfrângeri în Grupa B, fiind pe ultima treaptă a podiumului, după Gran Canaria și JL Bourg. În schimb, ratiopharm Ulm are un record de 8 succese și 6 eșecuri, fiind pe locul al patrulea.

"Este un meci important în economia finală a grupei, deși ei nu sunt chiar în cea mai bună perioadă. Vin după trei înfrângeri la rând, dar sunt o echipă cu mult talent. Evident își vor dori să câștige. Același lucru ni-l dorim și noi.

Nu avem probleme de sănătate, Karel Guzman a revenit la antrenamente, se simte ok pentru acest joc. Suntem optimiști că avem forța necesară pentru a ne lupta să câștigăm!", a declarat Mihai Silvășan.

"Va fi o nouă partidă grea în deplasare. Întâlnim o echipă bună, care își va dori victoria. La fel ne dorim și noi să ieșim victorioși. Vom încerca să jucăm cel mai bun baschet posibil, însă luăm fiecare meci pe rând. Continuăm să construim și să devenim mai buni.

Antrenorul nostru a făcut un plan clar și vom fi pregătiți. Vrem să le mulțumim fanilor care ne vor însoți în Germania, de abia așteptăm să îi vedem acolo. Le mulțumim și celor care ne vor susține de acasă. Haide “U”!", a spus căpitanul Patrick Richard.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și ratiopharm Ulm se va disputa astăzi, de la 20:30.

Comenteaza