U-BT Cluj a încheiat cu victorie stagiul de pregătire din Serbia

U-BT Cluj a încheiat cu victorie stagiul de pregătire din Serbia
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană s-a impus în fața colegei de campionat, SCM Timișoara, scor 75-50, în ultimul joc al cantonamentului din țara vecină.  

U-BT Cluj a reușit un succes la scor în ultimul meci al stagiului de pregătire din Serbia. Echipa condusă de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan s-a impus în fața celor de la SCM Timișoara, scor 75-50. Cel mai bun marcator al “studenților” a fost Guzman (27 de puncte), urmat de Tarolis (16), Edwards (9) și Kuti (7).

“Mă bucur că am reușit să câștigam acest ultim meci. Le mulțumim celor de la Timișoara că au dorit să joace cu noi. Nivelul nostru de pregătire este mai avansat decât al lor, deci rezultatul nu cred că este concludent.

Băieții au intrat cu intensitate, chiar dacă se aflau la al cincilea meci în 10 zile. S-au apărat și am obținut o victorie care ne transmite pozitivitate înaintea partidei cu Igokea din 23 septembrie. Am avut cinci meciuri amicale în Serbia, am văzut lucruri foarte bune. Avem un potential mare și ne așteaptă în curând primul test real.

Sunt încrezător că vom putea trece peste acest test. Patrick Richard s-a accidentat puțin la gambă, să sperăm că nu va fi nimic grav. Avem nevoie de toți jucătorii apți pentru a putea aborda la capacitate maximă turneul din Bulgaria”, a declarat Mihai Silvășan la finalul partidei.

Comenteaza