U-BT, cantonament în formula completă. Torok și Moldoveanu au revenit de la națională

U-BT, cantonament în formula completă. Torok și Moldoveanu au revenit de la națională
U-BT Cluj-Napoca se află în aceste zile într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei. Este primul cantonament al echipei lui Silvășan din această pauză competiţională.

Antrenorul "studenților" a evaluat, marți, prestația jucătorilor săi după primele antrenamente efectuate la nivel local. "Sunt foarte mulțumit de felul în care s-au pregătit băieții până acum. Totul decurge așa cum speram. Nu avem probleme cu accidentările, dar câteva contuzii ușoare la unii jucători", a spus Mihai Silvășan.

Stagiul de la Cheile Grădiștei se va desfășura în formula completă. "Chiar astăzi s-a alăturat și Vlad Moldoveanu. Mâine va efectua primele antrenamente alături de colegii săi. Luni s-a întors și Rolland Torok de la lotul național", a afirmat tehnicianul.

Pe 18 august, U-BT va juca un amical cu nou-promovata CSM Ploiești. O zi mai târziu, va întâlni ocupanta locului 6 din stagiunea precedentă, CSU Sibiu. Pe 26 august, ”alb-negrii” vor avea o partidă de verificare cu vicecampioana Serbiei, Partizan Belgrad.

"Adversarii pe care îi vom avea sunt destul de puternici. În perioada 23-28 august urmează să efectuăm un stagiu de pregătire în Serbia. Vom urmări diverse aspecte ale jocului. Dar, repet, obiectivul nostru rămâne formarea unei echipe competitive pentru noul sezon", a adăugat Silvășan.

În lotul U-BT-ului pentru acest cantonament se află Filip Adamović, Kyndall Dykes, Tudor Jucan, Kuti Nandor, Tudor Gheorghe, Maksym Pustozvonov, Ousmane Barro, Aleksandar Rasić, Andrei Mureşan (18 ani), Anders Teir (19 ani), Andrei Şerban (20 de ani), David Vida (17 ani), Camil Berculescu. Alături de ei, se vor regăsi și Rolland Torok, respectiv Vlad Moldoveanu. Cei doi au participat cu naționala la un turneu amical internațional desfășurat la Cluj.

Programul complet de pregătire al formației universitare arată astfel:

10 - 21 august - pregătire la Cheile Grădiştei.
23 - 28 august - pregătire la Belgrad şi trei meciuri amicale, în 24, 26 şi 28 august
29 august - revenire Cluj-Napoca
30 august - 7 septembrie - pregătire la Cluj-Napoca
8 - 10 septembrie - Turneu Internaţional City Cup la Cluj-Napoca
15 septembrie - SUPERCUPA României: CSM CSU Oradea - U-Banca Transilvania (la Oradea)
18 - 19 septembrie - prima etapă din campionat: BC SCM Timişoara - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

PARTIDE AMICALE:

18 august: vs. CSM Ploiești (Cheile Grădiștei)
19 august: vs. CSU Sibiu (Cheile Grădiștei)
24 august: vs. adversar nestabilit (Belgrad, Serbia)
26 august: vs. Partizan Belgrad (Belgrad, Serbia)
28 august: vs. Mega Leks (Belgrad, Serbia)
8-10 septembrie: vs. Alba Fehervar, FMP Belgrad, BC Mureș (Cluj-Napoca, Cluj City Cup 2016)

Comenteaza