U-BT a reușit un nou succes la scor în campionat: “Eram favoriți și ne-am respectat statutul”

U-BT a reușit un nou succes la scor în campionat: “Eram favoriți și ne-am respectat statutul”
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană a învins pe teren propriu Rapid, scor 107-75, într-un meci din sezonul regulat al Ligii Naționale.

După pauza rezervată echipelor naționale, “studenții” au revenit pe parchet și nu au dezamăgit. U-BT a câștigat la pas contra Rapidului și își menține recordul de invincibilitate în jocurile din campionat. La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi, în ciuda faptului că echipa clujeană a pierdut multe mingi.  

”Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Sunt foarte mulțumit de numărul mare de assist-uri, am avut 34 de pase decisive. Au fost multe momente, mai ales în repriza a doua, când mingea a mers foarte bine. Pe de altă parte, am avut 19 mingi pierdute. Cred că suntem printre primii în Liga Națională la acest capitol. Nu sunt foarte mulțumit de acest aspect.

Aceste turn over-uri sunt cauzate și de faptul că noi încercăm să jucăm un baschet de calitate, cu multe pase. Una peste alta a fost un meci de Liga Națională, eram favoriți și ne-am respectat statutul.

În continuare nu trebuie să ne relaxăm, muncim pentru a progresa din punct de vedere al jocului. Stăm cu mintea la scopurile noastre, care nu sunt acum, în decembrie sau în ianuarie. Obiectivele noastre sunt la finalul campionatului”, a declarat Mihai Silvășan.

Partida împotriva trupei din capitală a consemnat și revenirea pe parchet a lui Nandor Kuti. Jucătorul campioanei a reușit 10 puncte și 4 pase decisive, cu un procentaj de 100% din acțiune.

“M-am simțit foarte bine, mă bucur să fiu înapoi. Mă bucur că au revenit și suporterii în sală. Sper să rămân sănătos și să continui tot așa. A fost ușor să mă reintegrez, am avut șase luni la dispoziție (râde). Scopul meu este să mă bucur de baschet și sunt încântat să mă aflu pe teren.

Mă simt bine și din punct de vedere fizic, încă nu sunt 100%, dar sunt convins că va fi bine. Am avut 100% la aruncări, cred că oricine ar fi fericit. A fost minunat să îi avem pe fani în sală, le mulțumim că au venit în număr atât de mare”, a spus baschetbalistul echipei clujene.

Comenteaza