U-BT a reușit un nou succes cu peste 100 de puncte marcate în campionat: “Din punct de vedere ofensiv am evoluat foarte bine”

U-BT a reușit un nou succes cu peste 100 de puncte marcate în campionat: “Din punct de vedere ofensiv am evoluat foarte bine”
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană își continuă parcursul fără greșeală din întrecerea internă, ultima victimă a “studenților” fiind Steaua, de care elevii lui Mihai Silvășan au trecut cu 110-98.

U-BT a bifat și cel de-al 15-lea succes consecutiv în Liga Națională, după ce s-a impus pe terenul Stelei. Echipa clujeană a avut un meci foarte bun din punct de vedere ofensiv, după cum a remarcat și antrenorul “studenților”, Mihai Silvășan.

“Din punct de vedere ofensiv am evoluat foarte bine. Am marcat 110 puncte, am avut aruncări deschise, am executat bine și am plimbat mingea. Am reușit să avem 29 de pase decisive, ceea ce spune multe despre jocul nostru colectiv.

Pe de altă parte, nu sunt foarte mulțumit de apărare. Am primit 98 de puncte, va trebui să vedem de unde au pornit atâtea puncte. Nu ne putem baza tot timpul că vom marca 110 puncte. Trebuie să fim mai atenți și mai conștienți în apărare, să nu lăsăm așa multe coșuri ușoare. Mă bucur că nu am avut accidentări și vom merge mai departe.

Ne vom antrena în perioada următoare. Sperăm să rămânem sănătoși, sunt lucruri pe care nu le putem adapta. Sunt convins că mai târziu vom disputa multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Asta este o problemă în tot baschetul european. Trebuie să ne adaptăm și să facem tot posibilul pentru a fi pregătiți”, a declarat tehnicianul.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Elijah Stewart (22 puncte, 3 recuperări), urmat de Andrija Stipanovic (19 puncte, 5 recuperări) și Patrick Richard (15 puncte, 7 pase decisive).

Comenteaza