U-BT a prelungit contractul croatului Karlo Zganec: "Este o plăcere să evoluez încă un sezon aici"

U-BT a prelungit contractul croatului Karlo Zganec: "Este o plăcere să evoluez încă un sezon aici"
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a anunțat că a ajuns la un acord cu baschetbalistul pentru prelungirea înțelegerii și în sezonul viitor. 

După ce au anunțat transferul lui Andrija Stipanovic, clujenii au reușit să ajungă la o înțelegere și cu Karlo Zganec pentru prelungirea contractului. Croatul a fost unul dintre jucătorii importanți ai "studenților", deși de cele mai multe ori a venit de pe bancă. În sezonul precedent al Ligii Naționale, baschetbalistul a înregistrat medii de 8.8 puncte, 5.3 recuperări, 1.9 pase decisive și un indice al eficienței de 13.0.

"Sunt bucuros că voi continua la U-Banca Transilvania. Sezonul trecut a fost senzațional. Am demonstrat că suntem o echipă performantă atât în FIBA Europe Cup, cât și în competițiile interne. Nu a fost o decizie grea când am hotărât să revin.

Toți membrii staff-ului dau dovadă de profesionalism, ceea ce este foarte important pentru mine. Fanii sunt cu adevărat minunați, iar atmosfera pe care o creează la meciuri este incredibilă. Orașul este foarte frumos, oamenii sunt primitori. Este o plăcere să evoluez încă un sezon alături de familia U și îmi doresc ca acesta să fie excelent. Haide U!", a declarat baschetbalistul. 

Comenteaza