U-BT a câștigat acasă cu CSM Oradea. Ce record au stabilit "studenții" în fața campioanei en-titre

U-BT a câștigat acasă cu CSM Oradea. Ce record au stabilit
U-BT Cluj s-a impus în fața campioanei CSM Oradea, scor 89-75, miercuri, la Sala Sporturilor "Horia Demian", în cel de-al șaselea meci din TOP 6.

Echipa lui Silvășan a ajuns, astfel, la 5 victorii cu deținătoarea titlului în acest sezon. Scorurile pe sferturi au fost 23-28, 19-20, 22-15, 25-12. Kyndall Dykes a înscris 21 puncte pentru clujeni, urmat de Vlad Moldoveanu (15), Vaidas Kariniauskas (15), Rolland Torok (12), Aleksandar Rasic (12), Ousmane Barro (11) și Tudor Gheorghe (3).

În urma acestui succes, U-BT acumulează 45 puncte, fiind lider autoritar în Grupa 1-6. "Alb-negrii" au 21 victorii în campionat și doar 3 înfrângeri. CSM Oradea se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 37 puncte.

"Nu am fost absolut deloc mulțumit de evoluția din prima repriză, am reușit, între ghilimele, să luăm 49 de puncte. Este inadmisibil să joci cu o echipă ca Oradea și să îi lași în prima repriză să marcheze atâtea puncte! Nu zic că nu sunt ei buni,

însă nivelul nostru de agresivitate și concentrare a lăsat de dorit. Sunt mulțumit, însă, de atitudinea și mentalitatea noastră de după pauză, am încasat doar 26 de puncte în a doua repriză. Acesta este dezideratul nostru, ca atunci când avem zile proaste și nu putem să băgăm mingea în coș, să avem această intensitate în apărare, să oprim echipele să marcheze multe

puncte. Fiecare minut din fiecare antrenament și fiecare meci trebuie să le tratăm cu profesionalism, să nu lăsăm lucrurile să treacă pe lângă noi fără să învățăm ceva din ele și fără să avem o atitudine care să ne facă mai buni. Dacă reușim să avem această atitudine, atunci vom fi bine înainte de Play-off", a declarat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Duminică, 26 martie, de la ora 17:00, clujenii vor evolua pe terenul lui BCM Pitești.

Comenteaza