U-BT a bifat o nouă victorie în Liga Națională. Silvășan: “Băieții au arătat mult profesionalism, am controlat meciul”

U-BT a bifat o nouă victorie în Liga Națională. Silvășan: “Băieții au arătat mult profesionalism, am controlat meciul”
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană s-a impus fără emoții pe terenul celor de la CSM Galați, scor 93-76 și a ajuns la opt succese în primele opt etape ale campionatului.

Deși veneau după un meci solicitant în Basketball Champions League, cu două reprize de prelungiri, “studenții” nu au întâmpinat probleme la Galați și au învins formația din localitate, scor 93-76.

U-BT a ajuns la 8 victorii în Liga Națională și conduce clasamentul, în fața celor de la BCM Pitești și SCM Craiova. La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de elevii săi, în ciuda faptului că se aștepta ca aceștia să intre relaxați pe parchet.

“Recunosc că mi-a fost frică puțin de acest meci. Mă temeam să nu intrăm relaxați după victoria pe care am obținut-o miercuri, împotriva celor de la Hapoel Holon. Mi-a fost frică să nu ne accidentăm, deoarece atunci când intri relaxat, riști o accidentare.

Băieții au arătat mult profesionalism, am controlat meciul și am avut o intensitate bună. Am reușit să câștigăm. Intrăm acum într-o mică vacanță, jucătorii vor avea trei zile libere. Următorul meci va fi peste 2 săptămâni, iar până atunci trebuie să ne odihnim și să ne recuperăm.

Trebuie după aceea să fim într-o formă cât mai bună pentru următoarea perioadă, deoarece în luna decembrie vom avea șapte meciuri”, a declarat Mihai Silvășan.

Comenteaza