U-BT a ajuns la 21 de victorii consecutive în Liga Națională. Dinamo, ultima victimă a “studenților”

U-BT a ajuns la 21 de victorii consecutive în Liga Națională. Dinamo, ultima victimă a “studenților”
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană s-a impus în fața formației din capitală, scor 79-63, în primul meci al turneului de la Craiova.

U-BT a bifat un nou succes în Liga Națională, de această dată în fața celor de la Dinamo. Cu toate acestea, bucuria unei noi victorii a fost umbrită de accidentarea lui Karlo Zganec. Baschetbalistul croat a fost nevoit să părăsească terenul după ce s-a accidentat la umărul la care a fost operat în actualul sezon.

“Mă bucură această victorie, însă mă întristează faptul că, probabil, l-am pierdut pe Zganec. El a suferit o accidentare la același umăr la care a fost operat. Se află la spital și putem doar să ne rugăm să nu fie foarte grav. Acesta era scopul nostru, să ne impunem. Mâine urmează un nou meci important, cu o echipă bună. Ne dorim să câștigăm și acest meci”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Autor a 17 puncte, Andrija Stimpanovic a vorbit și el despre joc. “A fost un meci bun pentru noi, în special din punct de vedere defensiv. Am jucat dur și de aceea adversarii au înscris numai 63 de puncte. Chiar dacă dinamoviștilor le-a lipsit un jucător, ei formează o echipă bună. Este greu să joci împotriva lor. Mâine ne așteaptă un alt meci, trebuie să avem aceeași atitudine”, a spus baschetbalistul.

Comenteaza