„U” Alexandrion poate deveni lideră după meciul direct cu Cetate Devatrans

„U” Alexandrion poate deveni lideră după meciul direct cu Cetate Devatrans
Echipa de handbal feminin a Universității are ocazia de a deveni lidera play-out-ului joi, când CSM Cetate Devatrans se va deplasa la Cluj.

 

Jucătoarele lui Carmen Amariei se află în acest moment la două puncte de primul loc, fiind poziţionate pe treapta a treia a fazei finale a Ligii Naționale de Handbal Feminin. După două deplasări din care „U” a obținut o victorie și o înfrângere, echipa va juca două meciuri consecutive acasă.

Primele adversare pe care clujencele le vor înfrunta vor fi chiar de la echipa ce conduce în acest moment clasamentul, CSM Cetate Devatrans. Meciul se anunță a fi unul strâns, în sezonul regulat cele două echipe împărțindu-și victoriile, fiecare câștigând pe teren propriu. În meciul de la Cluj, gazdele s-au impus cu scorul de 31-26, în timp ce, la Deva, Cetate a câștigat cu 29-25.

„Pentru noi e foarte important meciul cu Deva. Sper ca suporterii să vină într-un număr cât mai mare, iar la final să ne bucurăm împreună de încă un succes”, a declarat directorul sportiv al handbalistelor universitare, Cosmin Sălăjan.

Partida dintre „U” Alexandrion și CSM Cetate Devatrans va avea loc joi, la ora 18:00, în Sala Sporturilor Horia Demian. După acest meci, handbalistele clujence vor juca duminică împotriva echipei CSM Unirea Slobozia, aflată momentan pe poziția a doua a clasamentului.

Locurile 3 și 4 vor juca un baraj de rămânere în Liga Națională, în timp ce locurile 5-6 de la finalul play-out-ului vor retrograda direct în eșalonul inferior. Primele două locuri au garantată prezența în sezonul viitor al primei ligi.

Comenteaza