„U” Alexandrion câștigă cu Slobozia și își consolidează poziția de lideră

„U” Alexandrion câștigă cu Slobozia și își consolidează poziția de lideră
Handbalistele clujene sunt aproape de a-și realiza obiectivul după ce au obținut a treia victorie consecutivă.

„U” a învins duminică, pe teren propriu, formația CSM Unirea Slobozia cu scorul de 31-24. Astfel, echipa antrenată de Carmen Amariei a rămas lidera play-out-ului Ligii Naționale de Handbal Feminin și se îndreaptă spre realizarea obiectivului de a rămâne în primul eșalon.

În Sala Sporturilor „Horia Demian”, clujencele au controlat meciul de la un capăt în altul, conducând la pauză la cinci goluri diferență, 17-12. În repriza secundă avantajul a crescut, iar echipa a înregistrat un al treilea succes consecutiv. Din cele șase meciuri disputate până acum în play-out, „U” a câștigat cinci, consolidându-și poziția de lideră pe care a câștigat-o etapa trecută.

Golurile partidei cu Slobozia au fost marcate de Paraschiv (8), Popa (7), Laslo (6), Chintoan (5), Ivan (3) și Biriș (2).

Pentru handbalistele Universității urmează o deplasare la Râmnicu Vâlcea pentru meciul cu HCM, care va avea loc joi, 21 mai. Apoi clujencele vor juca ultimele două meciuri ale sezonului pe teren propriu, înainte de a încheia stagiunea la Deva împotriva Cetății Devatrans pe 31 mai.

Comenteaza