”U” a fost interzisă de FIFA la transferuri timp de două mercato-uri, susține LPF

”U” a fost interzisă de FIFA la transferuri timp de două mercato-uri, susține LPF
Potrivit şefului Departamentului competiţii din cadrul LPF, FIFA ar sancționa Universitatea pentru neplata unor datorii către brazilianul Robson. Walter spune că litigiul a fost stins.

"FIFA nu-i lasă pe cei de la Universitatea să transfere timp de două mercato-uri, acum şi la iarnă!", a declarat Mircea Cezar Ionescu, de la Liga Profesionistă de Fotbal, pentru prosport.ro.

 LPF susţine că FIFA a informat-o, ieri, printr-o scrisoare oficială, că gruparea ardeleană ar avea interzis la transferuri în urma unui litigiu mai vechi (n.r. - cazul datoriei de 44.000 de euro faţă de mijlocaşul brazilian Robson).

"Azi (n.r. - ieri) am primit o hârtie la departamentul internaţional al LPF de la FIFA, care ne-a informat că «U» nu poate face transferuri, pentru o datorie la nu ştiu ce fotbalist. Nu-i reţin numele. Cert e că, acum şi în ianuarie, «U» nu poate transfera nimic. E în situaţia Vasluiului!", a mai spus Mircea Cezar Ionescu, şeful Departamentului competiţii din cadrul LPF,pentru prosport.ro.

„Noi am primit o hârtie oficială de la TAS care ne înştiinţează că litigiul s-a încheiat şi putem face transferuri", a replicat Florian Walter.

 

Comenteaza