Tyler Morris se întoarce la "U" Mobitelco VIDEO

Tyler Morris se întoarce la
Baschetbalistul Tyler Morris, refăcut după accidentarea suferită la finele anului trecut, se va alătura din nou echipei "U" Mobitelco.

"Ne bucurăm că Tyler Morris a ales să continue alături de noi." a declarat Mircea Cristescu, preşedintele executiv, pentru site-ul oficial al clubului. "Va veni luni la Cluj şi va efectua vizita medicală, pentru a vedea exact situaţia lui medicală, însă după analizele medicale efectuate în Statele Unite, Morris este sută la sută refăcut şi apt pentru a intra în programul echipei".

Tyler Morris s-a accidentat în luna decembrie, în timpul meciului cu formaţia belgiană Antwerp Giants, din Eurochallenge. Baschetbalistul a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng. şi a suferit o intervenţie chirurgicală la o clinică din Birmingham, statul Alabama. Recuperarea a durat mai bine de şase luni.

În vara lui 2011, Tyler Morris a adus titlul în Ardeal cu o execuţie fabuloasă reuşită în ultima secundă a meciului 6 al finalei împotriva Asesoft Ploieşti, execuţie care a adus titlul echipei sale (64-61).

Comenteaza