Tyler Morris a început recuperarea. Vezi primul VIDEO postat de baschetbalist

Tyler Morris a început recuperarea. Vezi primul VIDEO postat de baschetbalist
Conducătorul de joc al campioanei la baschet "U" Mobitelco, americanul Tyler Morris, a postat zilele trecute, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, un filmuleţ de la primele antrenamente de recuperare după operaţia suferită la finele anului trecut.

Baschetbalistul Tyler Morris, conducătorul de joc al "U" Mobitelco, şi-a revenit destul de repede după accidentarea suferită la finele anului trecut, în timpul meciului cu formaţia belgiană Antwerp Giants, din EuroChallenge.

El s-a accidentat la genunchiul stâng fiind diagnosticat cu ruptură de ligament încrucişat anterior. Morris a suferit o intervenţie chirurgicală la o clinică din Birmingham, statul Alabama şi acum a început perioada de recuperare care va dura aproximativ şase luni.

Morris le mulţumeşte tuturor celor ce au fost alături de el în această perioadă şi îşi ţine fanii la curent cu starea lui de sănătate prin intermediul reţelelor de socializare. 

Vezi mai jos primul filmuleţ postat de baschetbalist; cu câteva zile în urmă, de la antrenamentele de recuperare:

 

Tyler Morris a adus titlul în Ardeal cu o execuţie fabuloasă reuşită în ultima secundă a meciului 6 contra Asesoftului (64-61), în vara lui 2011.

 

Comenteaza