Treisprezece jucători de la Bayern, convocaţi la naţionale

Treisprezece jucători de la Bayern, convocaţi la naţionale
Un număr de 13 jucători ai campioanei Germaniei, Bayern Munchen, viitoarea adversară a CFR-ului în grupa E a Ligii Campionilor, au fost convocaţi la naţionalele ţărilor lor, pentru meciuri de calificare la Euro 2012 sau pentru meciuri amicale.
Astfel, Bayern dă 6 jucători la naţionala Germaniei: Lahm (foto, în alb, în prim-plan), Klose, Muller (foto, în alb, în plan secund), Gomez, Badstuber şi Kroos. Cei şase se vor întlni cu colegul lor Hamit Altintop, convocat în naţionala Turciei.

Germania va juca apoi, marţea viitoare, cu Kazahstan, în timp ce Turcia va întâlni Azerbadjan.

Marc van Bommel este convocat la Olanda, pentru meciurile cu Moldova, în deplasare, respectiv cu Suedia, acasă.

Alţi doi „bavarezi”, Olic şi Pranjic, sunt convocaţi în naţionala Croaţiei, pentru două jocuri, cu Israel, în cadrul calificărilor pentru Euro 2012, respectiv pentru un meci amical, cu Norvegia.

Tymoshchuk va juca alături de naţionala Ucrainei, calificată ca ţară gazdă la Euro 2012, două partide amicale, cu Canada, respectiv Brazilia.

Van Buyten este convocat în naţionala Belgiei pentru jocurile cu Kazahstan şi Austria.

Martin Demichelis joacă în naţionala Argentinei, un meci amical vineri cu Japonia.

În afară de jucătorii nominalizaţi mai sus, din lotul echipei germane fac parte şi Schweinsteiger, Robben, Ribéry, Alaba şi Diego Contento, convocaţi în mod obişnuit la naţionale - Contento la naţionala Under 21 - dar în prezent accidentaţi.

CFR Cluj va întâlni Bayern Munchen în 19 octombrie, în deplasare, respectiv în 3 noiembrie, acasă, în cadrul grupei E a Ligii Campionilor.

Comenteaza