Trei terenuri de baschet în aer liber, amenajate de U BT Cluj pentru realuarea antrenamentelor la nivel de juniori

Trei terenuri de baschet în aer liber, amenajate de U BT Cluj pentru realuarea antrenamentelor la nivel de juniori

Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a anunţat reluarea, de luni, a antrenamentelor la nivel de juniori. Clubul a amenajat astfel trei terenuri în aer liber, în faţa Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. Juniorii vor încheia sezonul 2019-2020 pe teren, în luna august, spre deosebire de seniori, al căror campionat a fost ”îngheţat”, cu U BT Cluj lider la acel moment.

Toate echipele de juniori de la U BT Cluj reiau pregătirea de luni, inclusiv cele de baby şi minibaschet. Sportivii vor avea fiecare câte o minge, în această fază antrenamentele fiind de tehnică individuală, fără pase sau elemente de tactică, iar clubul menţionează că au fost luate toate măsurile pentru dezinfectarea şi igienizarea tuturor suprafeţelor şi materialelor folosite, conform reglementărilor în vigoare.

Şi seniorii aflaţi în ţară se vor alătura pregătirii în aer liber.

”După o perioadă lungă fără baschet pe viu, în care noi ne-am antrenat prin platforma Zoom, ne vom întâlni cu copiii în sfârşit. Vom avea trei terenuri profesionale amenajate pe platforma din faţa Sălii Sporturilor «Horia Demian» şi începem, astfel, pregătirea pentru turneele finale care urmează. Am stabilit împreună cu antrenorii din cadrul Academiei U BT Cluj că începem de luni antrenamente individuale şi fizice cu juniorii, cel puţin până când se vor modifica restricţiile impuse de autorităţi. Totodată, de luni vor începe şi seniorii care se află în România şi care încă sunt sub contract cu noi, ei se vor antrena cu Mihai Silvăşan şi cu mine”, a declarat directorul sportiv al U BT Cluj, Branko Cuici.

Datele de disputare ale turneelor finale de juniori nu sunt încă stabilite, dar conform FR Baschet vor avea loc în luna august.

Comenteaza