Trei puncte, obiectivul Universității Cluj în meciul cu Farul. Sabău: "Ne dorim să câștigăm"

Trei puncte, obiectivul Universității Cluj în meciul cu Farul. Sabău: "Ne dorim să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană primește vizita campioanei în etapa a 28-a din sezonul regulat al Superlgiii.

După două remize albe în precedentele două runde, "studenții" speră la un succes care să mențină vie speranța unei calificări în play-off. Pe Cluj Arena vine Farul Constanța, o echipă ce nu mai arată precum în stagiunea precedentă, când câștiga titlul.

Chiar și așa, Ioan Ovidiu Sabău îi consideră în continuare periculoși pe elevii lui Gică Hagi, dar își dorește un succes ce ar păstra Universitatea Cluj în lupta pentru locurile de play-off, care devine din ce în ce mai aprinsă.

"Nu trăim din amintiri, trebuie să facem ceva pentru a câștiga, trebuie să fim buni. E o presiune în plus, poate fi un joc decisiv, care ne poate ține în cursa pentru ceea ce ne dorim. De multe ori am arătat bine, dar am pierdut niște meciuri la care nu ne așteptam, nici noi nici fanii noștri. Ei sunt extraordinari și atâta lume venită la Sepsi trebuie să ne responsabilizeze.

Au toată aprecierea și respectul, peste tot sunt alături de noi. Vrem ca mâine să nu îi dezamăgim. Ne dorim să câștigăm mâine. Întâlnim un adversar care are momente foarte bune, dar și momente mai puțin bune. Râmân o echipă bună, cu personalitate, cu experiență. Noi ar fi trebuit să avem mai multe puncte și să nu considerăm fiecare joc decisiv.

Chiar și în aceste condiții, trebuie să suferim, să jucăm foarte bine și să câștigăm. Ei cred că sunt în play-off cu un egal și nu cred că mai au presiune. Cred doar că Hagi e nemulțumit, vrea tot timpul să fie acolo sus. Jucătorii ar trebui să joace când vin atât de mulți suporteri la stadion, ar trebui să fie o motivație în plus.

Farul s-a schimbat, joacă pragmatic, foarte rapid trece de la o fază la alta, sunt acele mingi lungi pe Munteanu, pe plecarea lui. Îi plac spațiile și trebuie să fim foarte atenți. În timpul jocului schimbă 2-3 sisteme de joc, e imprevizibilă", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța se va disputa miercuri, de la 18:30.

Comenteaza