Trei jucători de la U-BT au fost convocați la Națională

Trei jucători de la U-BT au fost convocați la Națională
Trei jucători ai Campioanei României la Baschet, U-BT Cluj, au fost convocați la Naționala României, în vederea pregătirii participării la EuroBasket 2017.

Proaspăt campioni cu U-BT Cluj, Vlad Moldoveanu, Rolland Török și Kuti Nandor se vor prezenta la lotul național în 13 iunie, la București. De acolo, "tricolorii" vor pleca într-un cantonament la Cheile Grădiștei, anunță site-ul clubului.

În perioada 3-26 iulie, selecționata condusă de Marcel Țenter va veni la Cluj pentru un stagiu de pregătire, interval în care va participa și la un turneu amical în Portugalia (14-17 aprilie).

Jocuri de pregătire vor fi însă și la Cluj, între 17 și 26 iulie, împotriva Tunisiei. În intervalul 26 iulie-6 august, la București, se vor disputa partide de verificare cu selecționata Israelului.

Începând cu 9 august, Naționala României se va muta din nou la Cluj. Până pe 1 septembrie, elevii lui Țenter vor avea noi jocuri de pregătire, în Grecia (6-9 august) și în Letonia (17-20 august).

Faza grupelor EuroBasket 2017 se dispută în perioada 1-8 septembrie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduind meciurile Grupei C, din care fac parte, pe lângă ”tricolori”, selecționatele Croației, Cehiei, Spaniei, Muntenegrului și Ungariei.

Comenteaza