Trei jucători de la CFR, în echipa etapei a 2-a din play-off/play-out

Trei jucători de la CFR, în echipa etapei a 2-a din play-off/play-out
Trei jucători de la CFR Cluj au fost incluși în echipa ideală a etapei a doua din play-off și play-out, notează site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

În urma evoluțiilor foarte bune din meciul cu Astra, din 17 martie, Adrian Păun, Ciprian Deac și Billel Omrani s-au regăsit în echipa ideală a etapei a 2-a din play-off și play-out, se arată în sursa citată. Cei trei jucători au marcat câte un gol în victoria obținută în fața campioanei en-titre, scor 3-2, ducând CFR-ul pe a treia treaptă a podiumului din play-off, cu 25 puncte.

Portarul Craiovei, Nicolai Calancea, a fost desemnat goalkeeper-ul etapei, iar tehnicianul Viitorului, Gheorghe Hagi, a devenit antrenorul etapei.

Echipa ideală a etapei a 2-a din play-off/play-out:

PORTAR

Nicolai Calancea (CS U Craiova / 30 de ani / 26 jocuri) - A ajuns la 11 meciuri fără gol încasat în ediţia curentă, printre care şi ultimele trei jocuri din campionat. Este al 14-lea jucător din lotul oltenilor care prinde echipa etapei.

FUNDAŞI

Romario Benzar (Viitorul / 25 de ani / 27 jocuri) - Căpitanul dobrogenilor şi-a condus colegii spre prima victorie pe teren propriu în faţa Stelei. Şi-a trecut în cont două pase decisive, graţie cărora a ajuns la șase astfel de reușite în ediţia curentă. Prinde pentru a șasea oară echipa etapei.

Andrei Burcă (FC Botoşani / 23 de ani / 19 jocuri) - Evoluţie sigură, fără greşeli majore, iar asta a dat încrede colegilor. Prestaţiile sale din acest sezon, primul în Liga 1 Orange, reprezintă un câştig pentru gruparea moldavă.

Mihai Popescu (Dinamo / 23 de ani / 9 jocuri) - Titularizat pentru a doua rundă la rând de către Cosmin Contra, fundaşul "alb-roşilor" s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Se completează foarte bine în centrul defensivei cu Ionuţ Nedelcearu.

Alin Şeroni (Poli Timișoara / 30 de ani / 25 jocuri) - A impresionat din nou prin determinarea arătată în teren. Lăudabil şi efortul depus la gol, când a pasat decisiv, după o cursă în care a trecut în viteză de adversari. Trei goluri şi tot atâtea pase decisive în ediţia curentă.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR / 31 de ani / 6 jocuri) - A făcut cel mai bun meci de la revenirea în Gruia. A marcat şi a pasat decisiv, performanţe decisive în stabilirea rezultatului final. Experienţa sa este un mare câştig pentru ardeleni.

Andrei Artean (Poli Timișoara / 23 de ani / 26 jocuri) - A recuperat multe mingi şi a tăiat încă de la mijlocul terenului încercările adversarilor de a pune în pericol poarta proprie. Aflat la al doilea sezon în Liga 1 Orange, mijlocaşul bănăţenilor este deja o certitudine.

Adrian Alexandru Păun (CFR Cluj / 21 de ani / 21 jocuri) - Începutul lui 2017 este unul foarte bun pentru tânărul jucător ofensiv al clujenilor, el reuşind deja să marcheze de trei ori în acest an calendaristic. Un jucător cu o tehnică deosebită.

Carlo Casap (Viitorul / 18 ani / 8 jocuri) - A fost mutarea cu care Hagi a destabilizat echilibrul primei reprize. Cel mai tânăr marcator al sezonului actual a marcat pentru a doua oară, golul său declanşând o mare bucurie în tabăra dobrogenilor. Produs sută la sută al Academiei Gheorghe Hagi.

ATACANŢI

Billel Omrani (CFR / 23 de ani / 20 jocuri) - Un vârf care pune mereu presiune pe apărarea adversă. În ultima rundă, acesta a marcat un gol, al cincilea în ediţia curentă, în care mai are în cont şi două pase decisive.

Florinel Coman (Viitorul / 18 ani / 20 jocuri) - Este jucătorul începutului de an din Liga 1 Orange, competiţie unde prinde pentru a treia oară echipa etapei în 2017. A ajuns la cinci goluri şi două pase decisive în 20 de meciuri din sezonul în curs.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Viitorul / 52 de ani) - A readus Viitorul pe prima poziţie în clasament. A schimbat inspirat la pauză. Pentru a patra oară în 2017, jucătorii introduşi de Hagi pe durata meciului au contribuit cu gol sau pasă de gol.

Comenteaza