Trei fotbaliști și antrenorul campioanei, incluși în echipa ideală a ultimei etape din sezonul regulat

Trei fotbaliști și antrenorul campioanei, incluși în echipa ideală a ultimei etape din sezonul regulat
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj s-a impus în derby-ul de la Craiova, iar trei “feroviari” se află printe remarcații rundei cu numărul 26 din Liga 1.

Formația din Gruia și-a asigurat pentru a treia oară consecutiv accesul în play-off de pe prima poziție din clasament. Clujenii au reușit să câștige la Craiova, scor 2-0, în fața unui stadion ostil și se pregătesc de cele 10 etape rămase până la finalul campionatului. În urma succesului din Oltenia, trei dintre jucătorii campioanei, dar și antrenorul Dan Petrescu au fost incluși în echipa etapei din Liga 1.

Este vorba despre Giedrius Arlauskis, Cristi Manea și Mario Rondon. Lituanianul a fost lăudat pentru intervențiile sale salvatoare, în timp ce fundașul de bandă s-a remarcat prin evoluția bună și prin faptul că a fost coautor la cel de-al doilea gol. În schimb, Rondon a fost cel care a deschis scorul la Craiova și a mai fost o dată aproape de a marca, însă a lovit bara.

Echipa ideală a etapei cu numărul 26 din Liga 1:

Arlauskis (CFR Cluj)Manea (CFR Cluj), Patriche (Academica Clinceni), Marius Constantin (Gaz Metan Mediaș), Țigănașu (FC Botoșani) – Cardoso (Gaz Metan Mediaș), Bic (Chindia Târgoviște), Sanoh (FC Voluntari) – Fatai (Astra Giurgiu), Rondon (CFR Cluj), Alibec (Astra Giurgiu). Antrenor: Dan Petrescu (CFR Cluj).

Comenteaza