Trei din trei pentru Șumudică în campionat. CFR Cluj s-a impus la limită în fața Chindiei

Trei din trei pentru Șumudică în campionat. CFR Cluj s-a impus la limită în fața Chindiei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit să se impună cu 1-0 împotriva trupei din Târgoviște și este singura formație cu maximum de puncte în Liga 1.

Partida din runda cu numărul trei a sezonului regulat din Liga 1 a început echilibrat. Marius Șumudică a efectuat o serie de schimbări în primul 11 față de partida cu Lincoln Red Imps, iar Fofana și Alibec au fost pentru prima dată titulari în echipa campioanei.

Deși “feroviarii” au fost cei care au avut inițiativa, ocaziile au apărut greu la poarta lui Moldova. Prima șansă mare de a înscrie a venit în minutul 20, când Omrani a centrat bine pentru Tahiri, care a trimis cu capul exact pe direcția goalkeeper-ului Chindiei care a respins.

Campioana continuat să domine la capitolul posesie, însă nu au mai reușit să treacă de barajul defensiv oaspeților. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, “feroviarii” au intrat concentrați în teren, cu scopul clar de a debloca tabela. La un minut de la reluare, Omrani a încercat să profite de o eroare a defensivei adverse, însă a trimis alături (46).

Ocazia francezului a anunțat ceea ce avea să urmeze. În minutul 51, Păun a trimis în flancul stâng către Camora, iar căpitanul CFR-ului a centrat perfect pentru Alibec, care a marcat primul său gol în tricoul vișiniu.

După golul înscris de internaționalul român, formația condusă de Marius Șumudică a închis jocul, deși a mai încercat câteva acțiuni timide în apropierea careului advers. Cu cinci minute înainte de final, Petrila a luat o acțiune pe cont propriu în flancul stâng și a trimis la colțul lung, dar execuția sa a fost deviată în corner (85).

“Feroviarii” au gestionat perfect ultimele secvențe ale jocului și au reușit să obțină cel de-al treilea succes în trei etape de Liga 1.

Comenteaza