Traore, dat exemplu negativ, făcut prost şi "copil mic", după ratarea de la Roma. Trimite-i un mesaj!

Traore, dat exemplu negativ, făcut prost şi
Ratarea CFR-istului Traore, într-o fază în care îi putea pasa decisiv lui Culio, a devenit subiect de discuţii în fotbalul românesc.
Faza din care Traore a tras în bară, în prima repriză a meciului cu Roma, pierdut de CFR cu 1-2, a fost analizată şi întoarsă pe toate feţele. Toţi comentatorii au emis păreri, majoritatea în defavoarea ivorianului.

Victor Piţurcă: "Dacă procedaţi aşa, vă tai salariul"
"Eu sută la sută aş fi pasat în locul lui Traore. Dacă eu eram antrenorul lui, nu îl vedeam bine. Acea fază şi-a pus amprenta asupra evoluţiei ulterioare a echipei. Le-am spus băieţilor azi. Dacă veţi proceda aşa, vă tai salariul pe 3-4 luni"

Eugen Trică: "Dacă era Piţurcă antrenor la CFR, Traore nu mai pupa echipa"
"Lacina trebuia să paseze, Culio era cu poarta goală. În situaţia aia nu se pune problema de şut la poartă. Dacă era Piţurca antrenor la CFR, Traore nu mai pupa echipa"

Mitică Dragomir: "Dumnezeu nu i-a dat minte lui Traore"
"Dumnezeu i-a dat calităţi, talent, dar nu i-a dat minte lui Traore. Cred că avem nişte probleme la mijloc, dar CFR-ul a jucat bine. Roma a dominat jocul, dar CFR-ul s-a descurcat bine. Am avut o ocazie incredibilă, era 1-0 dacă pasa pentru Culio"

Cătălin Tolontan: "Gest de copil mic"
"Gest de copil mic! Ce-i poţi reproşa însă unui fotbalist care a dominat estetic ultimii 30 de metri ai terenului, timorîndu-i pur şi simplu pe fundaşii italieni?!"

ziuadecj.ro te invită să îi trimiţi un mesaj atacantului de la CFR - cuvintele tale îi vor fi înmânate personal lui Traore.

Comenteaza