Transylvania Open 2024. Venită din calificări, Harriet Dart a eliminat a cincea favorită de la Cluj

Transylvania Open 2024. Venită din calificări, Harriet Dart a eliminat a cincea favorită de la Cluj
| Foto: ZIUA de Cluj

Sportiva din Marea Britanie a câștigat în compania Elisabettei Cocciaretto, scor 5-7, 7-5, 6-3.

Primul meci al zilei de pe tabloul de simplu a fost unul echilibrat încă din start, chiar dacă s-au înfruntat favorita 5 a turneului de la Cluj-Napoca și o jucătoare venită din calificări. Harriet Dart i-a pus probleme Elisabettei Cocciaretto, care s-a impus greu în primul set, scot 7-5.

Chiar dacă a început cu trei game-uri consecutive câștigate, setul secund nu a fost unul simplu pentru italiancă. Dart nu a renunțat la luptă, a revenit și a trimis partida în decisiv, după ce și-a adjudecat setul cu 7-5.

Aflată pe un val de entuziasm, Dart a început cu 4-1 cel de-al treilea set. Chiar dacă s-a confruntat cu probleme medicale la umăr, iar Cocciaretto a forțat revenirea, Harriet Dart a rezistat și s-a impus cu 6-3.

Pe tabloul de dublu, perechea Lechemia/Nicholls a trecut în trei seturi de cuplul Bondar/Zimmermann, scor 6-4, 3-6, 10-6.

Pe terenul central urmează întâlnirea dintre Anastasija Sevastova și Elina Avanesyan, iar pe terenul 2 se dispută duelul dintre perechile McNally/Muhammad și Gamarra Martins/Sizikova.

Comenteaza